GODT NYTÅR!

Posted in Uncategorized
Min nytår var stille og rolig. Jeg tilbragte den hos min mormor, og hendes mand. Jeg havde håbet på et bruge nytår hos min søde veninde, men jeg måtte sige pænt nej, da jeg har meget slemt jetlag, plus jeg er blevet rigtig syg. Min mormor og hendes mand er også syge for at det ikke skal være lyv, så aftenen var meget low key.
Vi var ikke særlig sultne, men alligevel blev der lavet god mad. Hummer, kammuslinger, med noget avocado. Plus kalveculotte, bagekartoffel, og grøntsager. Ingen dessert, for det kunne vi slet ikke spise. Faktisk begyndte min mave at brokke sig helt vildt efter de to måltider. Den var slet ikke glad. Dog fik jeg plads til kransekage og champagne. En tradition jeg altid har plads til 😉
Min mormor bor i Hillerød, og har den vildeste udsigt udover Hillerød. Det er altså bare smukt med alt det fyrværkeri!
Nå, jeg er træt og vil gå ind og spise noget aftensmad og så nok hoppe i seng!
Jeg håber at i allesammen er kommet rigtig godt ind i det nye år! 🙂
January 1, 2013
/
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Ida

  Det lyder også som et rart selvskab du var i 🙂 Og den forret ser så lækker ud.
  Håber at du har det bedre i dag 🙂

  January 2, 2013 at 15:34
 • Reply Vanessa

  Det var rigtig rart, og bare afslappet. Det havde jeg brug for. Den var også rigtig god, kan jeg hilse at sige. Mange tak, det går lidt bedre nu! 🙂

  January 2, 2013 at 15:39
 • Reply Anonym

  Juhhu! Hun er her endnu 😀 Håber Danmark lever op til forventningerne 🙂 Og godt nytår!
  /Laura G

  January 3, 2013 at 19:01
 • Reply Debbie

  Tror snart at alle har været syge! Helt vildt som den der influenza og omgangssyge epidemi raser. Håber snart den lægger sig!!.. og håber ligeledes at du kom godt ind i det nye år. Maden ser i hvert fald lækker ud 😉

  January 3, 2013 at 19:01
 • Reply Vanessa

  Dejligt at du vil følge med her! Betyder rigtig meget 🙂 Godt nytår til dig også.

  January 3, 2013 at 19:08
 • Reply Vanessa

  Det er helt vildt. Næsten alle jeg kender, har været møg syge. Heldigvis har jeg fået det meget bedre. Jeg kom godt ind i det nye år, bestemt. Samme til dig søde Debbie! 🙂

  January 3, 2013 at 19:09
 • Reply Anonym

  Mmmmm hummer <3

  January 4, 2013 at 13:09
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »