DIOR AMBER DIAMOND

Posted in Uncategorized

Jeg har været obsessed med Dior Amber Diamond i rigtig lang tid. Jeg ønskede mig den faktisk i julegave. Da jeg så ikke fik den, og vidste at jeg skulle flytte til Danmark, besluttede jeg mig for at købe den.
Den er virkelig alt, som jeg havde forventet. Den er så flot, og er nok en af de mest luksuriøse produkter jeg har. Det var lidt svært at fange på billedet, hvor pæn den egentlig er. Den kommer slet ikke til sin ret på billedet. Jeg er i hvert fald møg glad for den, og kan anbefale den hvis man leder efter en smuk highlighter!
January 24, 2013
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Nuria

  Waaaaaauw hvor er den smuk!!
  Jeg vil også 😀

  January 25, 2013 at 00:42
 • Reply Vanessa

  Det er den bestemt. Åh, bliver bare glad når jeg kigger på den 😀

  January 25, 2013 at 00:57
 • Reply Louise

  Ej hvor er den dog bare smuk! Den udstråler bare luksus, og lækkerhed 😀

  – Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  January 25, 2013 at 12:47
 • Reply Vanessa

  Det er den virkelig. Åh, 😀 Det er bare luksus!

  January 25, 2013 at 12:47
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »