DE SKØNNESTE JULEGAVER

Posted in Uncategorized
Jeg er virkelig den heldigste pige, fordi jeg fik virkelig de lækreste julegaver af alle i min familie. Af min mor og far, startede vi ud med en cd med Christopher. Ikke vist på billederne, da den ligger i USA. Jeg fik også Royal Copenhagen krus, af mine søde forældre. Jeg blev desværre nød til at efterlade dem i USA, da der simpelthen ikke var plads i mine kufferter, men også fordi jeg ikke skal have mit eget, før jeg ved om jeg kommer ind på et universitet, og så kan jeg jo ende op wherever i Danmark. Dem i så ser på billederne, er dem jeg fik af min mormor, hendes mand, og min moster. Yes, fik hele 4(!) Royal Copenhagen krus. Det er lidt vildt, for de er jo ikke helt billige. Nu har jeg fem (da jeg havde ét i forvejen). Dejlig lille samling! 🙂
Den sidste gave fra min forældre, var den skønne Marc by Marc Jacobs Key Pouch. En længe ønsket ting, som endelig er min. Jeg har haft ønsket mig den i både sort, og den gule limited edition farve som kom ud for to sommere siden. Er glad for jeg hverken har fået den sorte, eller gule fordi denne her farve er lige mig. Det er også en limited edition farve, og jeg havde gjort det op med mig selv at den skulle være min hvis jeg ikke fik den i julegave. Heldig var jeg, at den lå under træet! Knuselsker den virkelig.

January 4, 2013
/
Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Rebel Against Yourself

  Wow fine gaver! Elsker både krus og nøglepung. 🙂

  /Charlotte

  January 4, 2013 at 22:07
 • Reply Maja

  Nooo, ikke Christopher! :O Haaaaader hans stemme og generelt bare hans 'musik'.
  -.- Måtte lige ud med det, blev helt overrasket da jeg læste det – troede slet ikke det var din musiksmag :p

  January 4, 2013 at 22:07
 • Reply Nuria

  Fine ting!
  De måtte godt lande hjemme hos mig alle tre 😀

  January 4, 2013 at 22:07
 • Reply stinevillum

  Nåede ikke lige at kommentere på dit sidste indlæg, om hvorvidt du skulle fortælle om dine julegaver – hvilket jeg helt sikkert synes. Jeg synes det er så hyggeligt at høre/læse om folks julegaver 🙂

  Rigtig flotte krus og Key Pouch, hvordan er den egentlig i størrelsen? Ville der kunne være bilnøgler (de er jo som regel ret store) osv. i?

  January 4, 2013 at 22:07
 • Reply Sephira

  Åh lækre gaver da! Kan rigtig godt lide nøgle pungen, super cute 😀

  January 4, 2013 at 22:07
 • Reply Vanessa

  Knuselsker dem virkelig også. 🙂 Er blevet så forkælet.

  January 4, 2013 at 22:08
 • Reply Vanessa

  Ej er det rigtig? 😀 Hvad for en musiksmag tror du så jeg har? 😀 Det er da lidt sjovt.

  January 4, 2013 at 22:08
 • Reply Vanessa

  Hihi, de er også lækre! 😀

  January 4, 2013 at 22:09
 • Reply Vanessa

  Det er jeg glad for. Lytter altid til læserne, og dejligt at du kommer med input. Betyder rigtig meget for mig! 🙂

  Jeg har mine kort, kontanter, og nøgler i. Så vil næsten tro at der også er plads til bilnøgler. Der er en nøglering indeni, hvor man kan sætte singe nøgler fast. Ret smart! Jeg knuselsker den virkelig, og er så lykkelig for at jeg har fået den i gave! 🙂

  January 4, 2013 at 22:13
 • Reply Vanessa

  Den er jeg virkelig også glad for! 😀

  January 4, 2013 at 22:13
 • Reply Debbie

  Marc Jacobs er bare altid et hit!
  fik selv nogle sølvøreringe derfra i julegave, samt den lækreste pung fra Karen Millen, som Dennis havde købt til mig. Altid lækkert med forkælelse, samt at få ting, som man virkelig har ønsket sig 😀

  January 6, 2013 at 13:28
 • Reply Vanessa

  Altid! 😉 Er helt tosset med det han laver, kunne købe mig fattig i hans ting.

  Åh, det lyder jo også som nogle vildt skønne gaver. Dejligt at kæresten forkæler 😀

  January 6, 2013 at 13:37
 • Reply Debbie

  ditto! Har jo både øreringe og halskæde derfra nu, og skambruger dem også bare! Så classy og tidløse – eeelsker det 😀

  Helt vildt – var simpelthen også så glad 😀 Min gamle pung var simpelthen også så grim tilsidst, at jeg tror heller ikke Dennis kunne holde ud at kigge på den længere, hehe 😉

  January 7, 2013 at 15:09
 • Reply Vanessa

  Heldige kartoffel. Er lun på et par øreringe af hans! 😀

  Hehe, jamen så er det jo godt du fik en ny. Karen Millen laver jo også nogle vildt pæne ting!

  January 7, 2013 at 15:22
 • Reply Julie

  Hvor er krusene flotte, har dem selv i "mega" versionen 🙂

  http://www.itsmypassions.dk

  January 7, 2013 at 21:45
 • Reply Vanessa

  Tak, knuselsker dem virkelig også. Mega versionen er også rigtig pæn 🙂

  January 7, 2013 at 21:48
 • Reply Natasja

  Hold nu op nogle lækre gaver 🙂

  January 10, 2013 at 20:40
 • Reply Vanessa

  Alt for lækre. Har virkelig været heldig 🙂

  January 10, 2013 at 20:53
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »