Velkommen!

Posted in Uncategorized

Hej, og velkommen til min blog.
Mit navn er Vanessa, og jeg har før haft bloggen Danish Girl In An American World. Jeg har taget et stort skridt, og er flyttet tilbage til Danmark. Det er et helt nyt eventyr for mig, da jeg har ville flytte tilbage i lang tid nu. Nu er det dog blevet en realitet, og jeg er rigtig glad.
Selvom jeg er glad, er det også hårdt. Jeg har jo altid boet i samme land som mine forældre, så det at være så langt væk fra dem er svært. Dem som kender mig, ved at jeg er et familiemenneske, så ja det er lidt svært. Jeg har heldigvis alt min familie her i Danmark, så det hjælper da lidt på det.
Jeg vil sige tak, til jer som allerede er kommet fra min gamle blog, for følge med her. Det glæder mig at i vil følge med i mit nye eventer, og glæder mig til at “høre” fra jer igen på denne her blog. 🙂
Godt Nytår til alle!
December 31, 2012
/
Next Post

10 Comments

 • Reply Ida

  Godt nytår.. Jeg synes det er flot at du har taget det valg at flytte til Danmark.. Og husk her på bloggen nogle.. Godt du har familie her..

  http://thenewsofmelife.blogspot.dk/

  January 2, 2013 at 15:34
 • Reply Rebel Against Yourself

  Jeg glæder mig til at følge dig i dine nye eventyr. Håber du kom godt ind i år 2013. Godt nytår 🙂

  //Charlotte

  January 2, 2013 at 15:34
 • Reply Vanessa

  Godt nytår til dig også. Tak, det er sødt af dig at sige! 🙂

  January 2, 2013 at 15:35
 • Reply Vanessa

  Mange tak, søde Charlotte. Det glæder mig, at du er hoppet med herover og vil følge med i det nye eventyr jeg nu skal ud på! 🙂 Godt nytår til dig også.

  January 2, 2013 at 15:38
 • Reply Nanna

  Rigtig godt nytår til dig også 🙂 Jeg glæder mig til at følge med i dit nye eventyr.

  January 2, 2013 at 19:37
 • Reply Vanessa

  Mange tak, og i lige måde. Rigtig dejligt, at du er hoppet med herover for at læse med i mit nye eventyr! 🙂 Gør mig rigtig glad.

  January 2, 2013 at 19:41
 • Reply Heidi

  Hej Vanessa,
  Velkommen hjem 🙂 Hvor i landet har du slået dig ned?
  Mange hilsner Heidi

  January 4, 2013 at 13:09
 • Reply Trisse

  Velkommen tilbage til Danmark -håber du bliver gladere 🙂
  Jeg følger dig her nu!

  January 4, 2013 at 13:09
 • Reply Vanessa

  Mange tak! Jeg har skam slået mig ned i Smørum 🙂

  January 4, 2013 at 14:34
 • Reply Vanessa

  Tusind tak! Jeg er glad for du er kommet med herover 🙂 Betyder meget!

  January 4, 2013 at 14:35
 • Leave a Reply

  You may also like

  Translate »